Vacatures omgeving Hardenberg / Vriezenveen

21 vacatures

Laseroperator

Vriezenveen

40.00 uur
Onze opdrachtgever vervaardigt hoogwaardige plaatbewerkingen met mogelijkheden van dieptrekken tot lasersnijden. Voor onze opdrachtgever zoeken wij fulltime laseroperators in de twee ploegen. Het werk betreft in de omgeving Vriezenveen, Hardenberg en Ommen.  Taken: Bedienen van 2d- en 3d lasersnijmachines. Kwaliteitscontroles uitvoeren. Instellen en ombouwen van machines.

Vuller HSB-elementen

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever vervaardigd prefab dakelementen en HSB wanden in een timmerfabriek bestemd voor (nieuwbouw)woningen. Deze worden geplaatst door heel Nederland. Voor onze opdrachtgever zoeken wij fulltime vullers HSB-elementen. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Vriezenveen, Ommen en Balkbrug.    Taken: Isolatiemateriaal verwerken in HSB-elementen. Foliemateriaal bevestigen. Monteren tengel- en panlatten.

Medewerker technische dienst

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever produceert plastic verpakkingen voor particulier gebruik. Voor onze opdrachtgever zoeken wij een fulltime medewerker technische dienst. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Kloosterhaar, Vriezenveen en Ommen. Taken: Elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan machines/installaties. Oplossen van storingen aan machines/installaties. Bedenken en uitvoeren van verbetervoorstellen.

Betonboorder

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het boren en zagen van asfalt en beton én sloopwerkzaamheden, door heel Nederland. Voor onze opdrachtgever zoeken wij fulltime betonboorders. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Ommen, Vriezenveen en Dedemsvaart. Taken: Boor- en zaagwerkzaamheden voorbereiden. Boor- en zaagwerkzaamheden uitvoeren en begeleiden. Diverse sloopwerkzaamheden uitvoeren.

Elektromonteur

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel particulieren als bedrijven. Voor onze opdrachtgever zoeken we fulltime elektromonteurs. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Balkbrug, Vroomshoop en Coevorden.      Taken: Boren en frezen. (flexibele) buizen en kabelgoten monteren en kabels trekken. Af montage van de installatie. Brand- en domotica installaties plaatsen en installeren (pré).

Houtskeletbouwer

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever vervaardigt prefab dakelementen en HSB wanden in een timmerfabriek bestemd voor (nieuwbouw)woningen. Deze worden geplaatst door heel Nederland. Voor onze opdrachtgever zoeken wij fulltime Houtskeletbouwers. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Ommen, Nieuwleusen en Almelo. Taken: Dakelementen, dakkapellen en HSB-wanden opzetten volgens werktekening.

Magazijnmedewerker

Hardenberg

25.00 uur
Onze opdrachtgever is een groot logistiek centrum van waaruit winkels door het hele land bevoorraad worden. Voor onze opdrachtgever zoeken wij flexibele, parttime magazijnmedewerkers. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Ommen, Dedemsvaart en Raalte.   Taken: Het verzamelen van orders door middel van een pakbon.

Timmerman buitendienst

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever vervaardigt prefab dakelementen en HSB wanden in een timmerfabriek bestemd voor (nieuwbouw)woningen. Deze worden geplaatst door heel Nederland. Voor onze opdrachtgever zoeken wij fulltime timmerlieden in de buitendienst. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Vriezenveen, Ommen en Nieuwleusen. Taken: Het plaatsen en monteren van dakelementen, gevels en HSB wanden op locatie.

Voeger

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in gevelreiniging, restauratie en renovatie . Dit betreffen met name woningen en monumentale gebouwen. Onze opdrachtgever zoekt fulltime Voegers. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Vriezenveen en Ommen.       Taken: Oude voegen verwijderen door middel van een hakhamer/slijper. Voegen met diverse soorten voegmortel. Helpen met de opbouw van steigers.

Machinaal houtbewerker

Hardenberg

40.00 uur
Onze opdrachtgever vervaardigd prefab dakelementen en HSB wanden in een timmerfabriek bestemd voor (nieuwbouw)woningen. Deze worden geplaatst door heel Nederland. Voor onze opdrachtgever zoeken wij een fulltime machinaal houtbewerker. Het werk betreft in de omgeving Hardenberg, Nieuwleusen, Vriezenveen en Vroomshoop.   Taken: Het bewerken van houten platen en balken door middel van een zaagmachine.