Medewerkers BR-Flex

BR-Flex is sterk vertegenwoordigd in de sectoren productie, techniek, transport & logistiek, bouw en infra. Maar ook voor werk in een andere sector kunt u contact met ons opnemen.

Door onze deskundigheid en ervaring te combineren met enthousiasme en betrokkenheid proberen wij te inspireren en optimaal te presteren. Dat is voor ons de persoonlijke invulling van betrokkenheid bij werk. Wij stellen onze mensen graag aan u voor.


 

Ben Luttmer

Na enige jaren ervaring in de uitzend-branche ben ik in 2007 gestart met BR-Flex. Kwaliteit is voor mij de combinatie van enthousiasme, ambitie en betrokkenheid. 


 

Jolanda Luttmer

Ik ben degene die zich vooral bezighoudt met de interne werkzaamheden. Van planning tot administratie en alles wat daartussen ligt.

Gerwin Odink

Als accountmanager streef ik naar tevreden opdrachtgevers en tevreden werknemers. Door advies en begeleiding wil ik op iedere vraag een passend antwoord geven.

Henry Hazelhorst

Aanspreekpunt voor BR-Flex Vriezenveen.   Ik doe de werving, selectie en het beheer van nieuwe en bestaande klanten evenals de administratieve werkzaamheden.


 

Nicolien Brink

In mijn functie als intercedent houd ik mij voornamelijk bezig met de werving & selectie en de daarbij behorende administratieve taken. 


 

Marcel Sieljes

Als intercedent houd ik mij bezig met o.a. werving en selectie, contact met de klant en flexwerker en diverse administratieve werkzaamheden.